2006-2007 |
Izenburua |
Egilea |
Hitz kopurua |
Txerrikume
konfitatua |
Mikel Odriozola |
187 hitz |
Izokina |
Mikel Odriozola |
143 hitz |
Txerri
hirugiharra patata purearekin |
Mikel Odriozola |
145 hitz |
Elikagari
zaharberrituak. Hozitutako soja haziak |
Edorta Agirre |
840 hitz |
Txahal
masailak ardo beltz saltsan |
Mikel Odriozola |
118 hitz |
Legatza
txipiroi tailarinekin |
Mikel Odriozola |
101 hitz |
Janarien
gaineko arrazoaik |
Edorta Agirre |
644 hitz |
Kardua
txirla saltsarekin |
Mikel Odriozola |
155 hitz |
Nola
egin dieta aproposa eta orekatua? |
Jabier Agirre |
927 hitz |
Barazkiak
tenpuran, soja eta zitriko saltsarekin |
Mikel Odriozola |
99 hitz |
Sagardo
eta kanela gozopila |
Mikel Odriozola |
143 hitz |
Amuarrainak
saltsa biarnesan |
Edorta Agirre |
657 hitz |
Olio-ozpindutako
eper ravioliak, foie-gras saltsarekin |
Mikel Odriozola |
171 hitz |
Kobe
idi japoniarra |
Edorta Agirre |
784 hitz |
Nola
kontserbatu ardoa behin zabaldu ondoren |
Mikel Garaizabal |
311 hitz |
Txokolate
apurrak, mugurdiekin eta jogurt 'mousse'-arekin |
Mikel Odriozola |
135 hitz |
Kontzeptu
batzuk garbituz |
Edorta Agirre |
775 hitz |
Mami
budina, sagar errearekin |
Mikel Odriozola |
124 hitz |
Maramatzak,
miserak eta abakandoak |
Edorta Agirre |
770 hitz |
Ura
modan |
Ainara Arratibel |
969 hitz |
Usaimena,
pista askoren argi-emaile |
Edorta Agirre |
743 hitz |