Neguko opila

Berria / 2015-10-31/ 85 hitz

OSAGAIAK

Aza hosto batzuk
Bi azenario
Brokoli erdia
Tipula bat
Bi porru
Bost arrautza
200 ml esnegain (gutxi gorabehera)
Oliba olioa, gatza eta piperbeltza

1. Egosi aza hostoak, eta xukatu.
2. Zartagin batean, erregosi tipula eta porru xehatuak, gatzarekin eta piperbeltzarekin

3. Ontzi handi batean, irabiatu arrautzak eta esnegaina, gatza eta piperbeltza botata. Gehitu barazki erregosiak; gainerakoak (brokolia eta azenarioa) birrinduta erabiliko ditugu, gordinik.

4. Igurtzi laberako molde bat gurinez, eta jarri aza hostoak hondoan eta paretetan. Irauli arrautza eta barazkien nahastura.

5. Egosi labean, maria bainutan, ordubetez gutxi gorabehera, 220 gradutan.

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko.